Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înțelegere de cooperare între Sectorul 1 şi Sectorul Centru din Chişinău

dan tudorache

Sectorul 1 marchează Ziua Europei alături de frații de peste Prut. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache și Pretorul Sectorului Centru al Municipiului Chișinău, Oleg Poiata vor semna marți, 09 mai 2017, începând cu orele 13:00, o înțelegere de cooperare între zonele administrative pe care le reprezintă. Ceremonia de semnare a documentului va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr.9.

La acest eveniment vor mai participa Primarul Municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, consilieri locali de la Primăria Sectorului 1 precum și alte personalități ale vieții publice din România și Republica Moldova.

Prin această înțelegere, părțile semnatare vor coopera în vederea creșterii capacității instituționale a autorităților publice locale pe care le reprezintă, cu scopul de asigura dezvoltarea economico – socială a comunităților locale.

Accesul invitaților în sala de semnare a înțelegerii de cooperare se va face între orele 12:45 și 13:00. Prezența unui reprezentant al instituției dumneavoastră la această ceremonie ne onorează.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.