Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În emisiunea 'Supernanny' de pe Prima TV, părinții pot afla cum să crească copii independenţi şi să nu-i ţină sub un clopot de sticlă

prima tv

Părinţii vor afla cum să crească copii independenţi şi să nu-i ţină sub un clopot de sticlă în ediţia de sâmbătă a "Supernanny", de la ora 20.00, la Prima TV.

Urania Cremene îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să găsească soluţia potrivită în relaţia cu copiii lor să urmărească emisiunea şi să găsească propriile soluţii.

Ce se întâmplă când o mamă se încăpăţânează să-şi crească copilul doar pentru ea? Cum este afectat echilibrul unei familii în care tatăl şi bunica au ”acces” la băieţelul de aproape 4 ani numai sub supravegherea mamei? Care sunt soluţiile prin care se poate ajunge la normalitate într-o astfel de familie? Acestea sunt întrebările la care Supernanny dă răspunsuri în episodul din această săptămână. Un episod ai cărui protagonişti sunt membrii unei familii tinere din Bucureşti, vizitaţi de expertul în parenting Urania Cremene.

Pentru început, Urania Cremene va observa că problemele acestei familii au drept cauză ”clopotul de sticlă” sub care creşte Matei, atent păzit de mamă (Gabriela). Iar neputincioşi în faţa acestei realităţi sunt şi tatăl (Radu), şi bunica, şi bine înţeles mezinul familiei (Filip), în vârstă de doar câteva luni. Ca de obicei însă, misiunea Supernanny se va încheia cu succes, dar numai după ce mama va înţelege limpede atât unde, când şi cum greşeşte, precum şi faptul că schimbările, dacă nu sunt făcute acum, ar putea avea urmării reparabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.