Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În fața OMICRON, Apple va cere angajaților să furnizeze dovada unui rapel pentru Covid

cdn.wccftech.com
apple

Apple va solicita angajaţilor din retail şi corporativi să furnizeze dovada unei vaccinări cu un rapel pentru Covid-19, potrivit unui email intern citat de site-ul The Verge, transmite Reuters, conform news.ro.

Începând cu 24 ianuarie, angajaţii nevaccinaţi sau cei care nu au prezentat dovada vaccinării vor avea nevoie de teste Covid-19 negative pentru a intra la locurile de muncă Apple.

The Verge a scris că nu este clar dacă cerinţa de testare se aplică atât angajaţilor corporativi, cât şi angajaţilor din retail.

”Din cauza eficacităţii în scădere a seriei primare de vaccinuri pentru Covid-19 şi a apariţiei unor variante foarte transmisibile, cum ar fi Omicron, rapelul este o condiţie pentru a fi consideraţi vaccinaţi împotriva Covid-19, pentru a vă proteja împotriva formelor de boală severă”, potrivit notei adresată angajaţilor, citată de The Verge.

Apple nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Multe companii din SUA şi-au consolidat regulile referitoare la Covid-19, impun vaccinarea şi amână planurile de întoarcere la birou, deoarece varianta Omicron creşte infecţiile în toată ţara.

Săptămâna aceasta, Meta Platforms, compania părinte a Facebook, a impus vaccinuri de rapel împotriva Covid-19 pentru toţi lucrătorii care se întorc la birouri. De asemenea, a amânat redeschiderea birourilor din SUA până pe 28 martie, de la un plan anterior din 31 ianuarie.

Google, divizie a grupului Alphabet, a declarat vineri că impune temporar teste săptămânale referitoare la Covid-19 pentru persoanele care intră în birourile sale din SUA.

Un articol publicat de The Information spune că Amazon.com le-a oferit lucrătorilor săi la depozitele din SUA 40 de dolari pentru a accepta să se vacineze cu vaccinuri rapel împotriva Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.