Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎN FORȚĂ: Poliția a DESCINS și la artiștii care au ÎNCASAT ilegal indemnizații în pandemie

Pressalert.ro
Mascati

Poliţiştii din Teleorman au efectuat patru percheziţii la persoane care au susţinut, folosind acte false, că activitatea artistică le-a fost afectată de pandemie şi au cerut indemnizaţii.

"Miercuri, 28 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Teleorman au organizat şi executat o acţiune pentru punerea în executare a patru mandate de percheziţie domiciliară. Poliţiştii (...) au continuat cercetările într-un dosar penal ce vizează săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals în declaraţii, toate în formă continuată, fiind puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Teleorman şi municipiului Bucureşti", precizează IPJ Teleorman.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost puse în executare patru mandate de aducere.

Din probatoriul administrat în cauză a reieşit că acestea, invocând calitatea de artist-interpret, au depus la autorităţile competente înscrisuri falsificate în vederea obţinerii de indemnizaţii alocate din bugetul de stat, în contextul pandemiei de COVID-19.

"Persoanele ar fi încercat să inducă în eroare reprezentanţii autorităţilor competente de pe raza mai multor judeţe, printre care Teleorman şi Bucureşti, cu privire la existenţa unor relaţii contractuale de prestări servicii anterioare declarării pandemiei, creând un prejudiciu estimat la 20.000 de lei", informează IPJ Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.