Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În judeţul Braşov, 11 candidaţi au obţinut la titularizare nota 10

titularizare

Autorităţile locale anunță că Brașovul este pregătit pentru oricare dintre cele trei scenarii de începere a noului an școlar, anunță romania-actualitati.ro.

În plus, județul se află pe podium în clasamentul național al cadrelor didactice care au obținut nota de trecere la examenul de titularizare, după o soluționarea contestațiilor.

Având în vedere că până la deschiderea noului an școlar mai este doar o lună și că există mai multe scenarii pentru desfășurarea cursurilor în funcție de numărul de infectări coronavirus, în ședința de vineri a Consiliului Local Brașov se va discuta propunerea de a aloca fonduri pentru achiziția de dispozitive electronice pentru elevi, dar și pentru profesori, astfel încât cursurile să se poată desfășura indiferent de scenariul care se va aplica unităților de învățământ din Brașov.

Citește și: Orban: ‘Diferența pe care noi o propunem este colosală. Suntem oameni serioși, oameni care trăiesc cu picioarele pe pământ’

Apropierea noului an școlar s-a dovedit plină de emoții și pentru viitorii profesori. Soluționarea contestațiilor a crescut rata de promovare a examenului de titularizare în județul Brașov. Procentul notelor cuprinse între 7 și 10 a crescut cu două procente peste valorile inițiale. 11 candidați vor ajunge la catedră după ce au obținut nota 10 la examen, alți 498 de candidați au obținut note între 7 și 9,99, cei care au note peste 5 pot deveni suplinitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.