Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În județul Suceava se circulă în condiţii de iarnă, dar toate drumurile naționale sunt deschise traficului rutier

iarna ger zapadaInquam Photos / Octav Ganea

Toate drumurile naţionale din judeţul Suceava sunt deschise traficului rutier, dar se circulă în condiţii de iarnă, după ce utilajele de deszăpezire au acţionat toată noaptea, a anunţat, marţi, Prefectura, conform agerpres.

Pe toate sectoarele de drum naţional din administrarea Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Suceava s-a acţionat pe parcursul nopţii şi se acţionează în continuare cu 36 de utilaje ale prestatorului de servicii, dintre care 26 utilaje multifuncţionale cu lamă şi răspânditor ATB, nouă UNIMOG şi un autogreder, precum şi cele proprii - cinci UNIMOG şi un ATB, fiind răspândite circa 650 de tone de sare.

Potrivit SDN Suceava, toate sectoarele de drum pe care le administrează sunt "la negru" şi umede.

Pe căile de circulaţie rutiere administrate de SDN Câmpulung Moldovenesc circulaţia este asigurată, de asemenea, în condiţii de iarnă şi s-a intervenit pe parcursul nopţii.

Pe DN 17, limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud până la Păltinoasa, carosabilul este umed, au acţionat 17 utilaje, s-au consumat 71 de tone de sare şi 10 tone de nisip.

Pe DN 17A carosabilul este umed, ninge slab, au acţionat patru utilaje, s-au consumat 43 de tone de sare şi o tonă de nisip.

Pe DN 17B carosabilul este umed, ninge slab, au acţionat patru utilaje şi s-au consumat 18 tone de sare şi 12 tone de nisip.

Pe DN 2E carosabilul este umed, au acţionat trei utilaje şi s-au consumat 23 de tone de sare, iar pe DN 18 carosabilul este cu zăpadă frământată de 0 - 1 cm, ninge, au acţionat trei autoutilaje şi s-au consumat 24 de tone de sare.

Potrivit Prefecturii Suceava, situaţia este monitorizată permanent şi se intervine în funcţie de starea vremii şi condiţiile de trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.