Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În locul lui Florin Cîțu, Ludovic Orban face anunțul: O mare companie auto vrea să se extindă în România

Facebook
Ludovic Orban

Iveco dorește să își intensifice prezența în România, inclusiv prin deschiderea unui birou regional, după ce a început, recent, construcția unei fabrici de camioane în Dâmbovița, unde va asambla camioanele pentru armata României, anunță liderul PNL, Ludovic Orban.

„Am avut, astăzi, la Parlament, împreună cu președintele Senatului, Anca Dragu, o întâlnire cu reprezentanții IVECO, o companie care a decis, într-o perioadă dificilă, legată de pandemia de coronavirus, să investească în țara noastră. Eforturile guvernului PNL de a menține economia românească pe un trend ascendent au avut ca efect pozitiv încrederea investitorilor de a-și lansa noi proiecte în România”, scrie pe Facebook Ludovic Orban.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

El precizează că IVECO a început, recent, construcția unei fabrici de camioane în Dâmbovița, unde va asambla camioanele pentru armata României, o investiţie de aproximativ 50 de milioane de euro, și care va crea în primă fază 200 de locuri de muncă directe în această capacitate de producţie.

„Am fost bucuros să aflu de la reprezentanții companiei că doresc să își intensifice prezența în România, inclusiv prin deschiderea unui Birou Regional în țara noastră. Prioritatea actualei coaliții de guvernare o reprezintă investițiile, singura șansă de dezvoltare a României”, conchide Orban.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.