Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Miami a fost inaugurată cea mai ciudată soluție anti-stres: Linia telefonică 'Just Scream!'

În aceste vremuri de stres şi frustrare, nimic mai bun ca terapie decât o linie de telefon la care se poate urla gratuit din toţi rărunchii, pusă la dispoziţie în comitatul Palm Beach, din nordul Miami (Florida, SUA), relatează EFE, potrivit Agerpres.

Site-ul de internet - justscream.baby - informează despre linia de telefon "Just Scream!" la care se poate suna şi urla, cu garanţia că de cealaltă parte a firului nu există vreo fiinţă umană.

Iniţiativa îi aparţine pedagogului şi artistului Chris Gollmar, care a explicat că în septembrie 2020 a decis să creeze "o nouă activitate în acest format care să aibă un subiect şi un nume: Just Scream!" (Doar ţipă!).

Citește și: Anunțul Ministrului Sănătății! Încep demiterile: Vor exista schimbări peste tot

Gollmar a creat acest site şi l-a lansat cu o zi înainte de alegerile prezidenţiale americane, desfăşurate în data de 3 noiembrie.

Doritorul poate forma numărul de telefon 1-561-567-8431 şi apoi urmează indicaţiile (nu există nicio persoană la celălalt capăt al firului) pentru a putea înregistra ţipătul.

După ce a format numărul, utilizatorul este preluat de un robot care îi răspunde: "Bine ai venit la Just Scream!", moment în care se aude un strigăt. Apoi vocea continuă: "Vă rugăm să vă înregistraţi ţipătul pentru a putea fi împărtăşit, aşteptaţi să se audă 'beep' şi apoi închideţi".

Citește și: Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că e în pragul falimentului:  Numai proștii spun asta

Pe acest site online se pot auzi tot felul de ţipete lăsate de utilizatorii care au dorit să scape de stresul cotidian - o terapie recomandată pentru cei care se simt nefericiţi, terorizaţi, frustraţi sau euforici.

La întrebarea: "Pot să fac acest lucru şi în public?", site-ul răspunde cu umor: "Da, cu condiţia să nu fiţi într-un cinematograf, sau într-o sală de teatru plină de lume".

Peste 70.000 de persoane au sunat pentru a-şi înregistra urletele, care mai de care mai sălbatice, mai îngrozite sau întrerupte de hohote de plâns.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.