Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Moldova au fost aduse pentru sprijin forțe de ordine din alte state? MAI: Fals! O acțiune de intoxicare a opiniei publice, specifică războiului hibrid

stiri.md
proteste moldova

Ministerul Afacerilor Interne dezminte informația care circulă pe unele canale Telegram, precum că au fost aduse pentru sprijin forțe de ordine din alte state. Potrivit MAI, „este o acțiune de intoxicare a opiniei publice specifică războiului hibrid”.

„Este o acțiune de intoxicare a opiniei publice specifică războiului hibrid. Această acțiune de dezinformare face parte din scenariul de destabilizare a ordinii de drept.

Recomandăm cetățenilor să se informeze din surse sigure, canale oficiale”, menționează MAI.

Fostul premier, Ion Chicu, afirmă că atunci „când un regim criminal recurge la serviciile mercenarilor pentru a se apăra de popor, situația e gravă”. Declarațiile vin după ce, în timpul protestului din 12 martie au fost observate mai multe persoane îmbrăcate în civil și cu măști pe față, despre care unii spun că erau polițiști, iar unii politicieni cred că sunt mercenari. „I don't speak Romanian”, a declarat una dintre persoane, fiind întrebată cine este.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.