Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Municipiul Deva s-au creat în ultimii ani peste 1000 de locuri de muncă

deva

Apariţia lor a fost posibilă odată cu deschiderea magazinului Dedeman şi centrului comercial Deva Shopping City, o investiţie de peste 10 milioane de euro, care se bucură de mare succes în rândul hunedorenilor, dar şi a locuitorilor din judeţele vecine.

Petru Mărginean şi echipa sa nu renunţă la ideea atragerii  unui mare investitor care să deschidă în zona industrială a oraşului o capacitate de producţie adaptată cerinţelor pieţei actuale.

„Un prim pas important pentru atragerea de firme producătoare l-am realizat în anul 2015 în urma întâlnirilor avute cu investitori din Asia şi Europa care intenţionează să deschidă noi capacităţi de producţie în România. Deva, prin buna sa poziţionare geografică şi prin facilităţile oferite investitorilor – reduceri substanţiale de impozite şi taxe, reţea completă de utilităţi, scheme de ajutor de stat – are toate şansele să fie un oraş atrăgător pentru investiţii.

Apar totuşi o serie de impedimente, care îi ţin departe pe investitori, cum ar fi lipsa autostrăzii care să realizeze legătura cu vestul Europei şi lipsa unui parc industrial modern. Un câştig este realizarea liniei de cale ferată de mare viteză care, cu siguranţă, va da un impuls transporturilor feroviare de mărfuri. În ceea ce priveşte autostrada, susţin cu tărie că Deva are nevoie de o legătură cât mai rapidă cu drumul de mare viteză aflat în construcţie. Voi face în continuare demersuri la Ministerul Transporturilor şi la Guvern pentru a obţine acest acces.”

 

ÎN MUNICIPIUL DEVA S-AU CREAT ÎN ULTIMII ANI PESTE 1000 DE LOCURI DE MUNCĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.