Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Neamț, o prezență peste media națională poate schimba culoarea județului

PNL

Miza PNL în aceste alegeri este să câștige în județele cheie, acolo unde PSD s-a obișnuit să ia grosul mandatelor de parlamentari. Dacă PNL stă în general bine în Ardeal, iar în Sud, PSD pleacă cu prima șansă, în Moldova, lucrurile sunt mai complicate. PNL s-a apropiat destul de mult de PSD și poate să câștige puncte importante în câteva județe, printre care și Neamț. Însă cheia acestei victorii, în țară dar mai ales în județele din Moldova, stă în prezența la vot.

De altfel, chemarea la vot a fost principalul mesaj pe care liberalii din Neamț l-au transmis în ultimele săptămâni. Mugur Cozmanciuc, parlamentar liberal și candidatul care deschide lista PNL în județ a declarat că Neamțul poate fi județul care înclină balanța PNL – PSD nu doar în Moldova, ci chiar în România. ”Nemțenii trebuie să știe că fiecare vot în plus pentru PNL înseamnă un parlamentar în minus pentru PSD. Iar fiecare parlamentar în minus pentru PSD înseamnă că Dacian Cioloș își va duce mandatul mai departe, așa cum vor cei mai mulți dintre români”, a declarat Cozmanciuc. Liberalul a adăugat că îi înțelege pe toți cei care privesc cu scepticism oferta partidelor politice și că, tocmai din acest motiv, le adresează chemarea la vot. ”Sunteți nemulțumiți de politică și vă înțeleg. Dar trebuie să înțelegeți că o victorie PSD înseamnă aceeași politică pe care o știți: cu premier politic, cu jocuri jde culise și demagogie. O victorie PNL înseamnă că veți vedea la treabă un guvern condus de un tehnocrat. Înseamnă că veți vedea onestitate și bun simț, lucruri care lipsesc PSD-ului. Dacă vreți ca România să meargă înainte și dacă vreți ca Moldova să se ridice, vă îndemn să veniți la vot, să alegeți PNL și să vedem împreună ce înseamnă 4 ani cu Dacian Cioloș. Alegerea e simplă: Cioloș sau PSD”, a încheiat Mugur Cozmanciuc.

Mobilizarea electoratului, mai ales în județele în care PNL poate produce surprize este cheia pentru succesul liberalilor în aceste alegeri. Este posibil ca soarta lui Dacian Cioloș și următorii patru ani să se decidă chiar în Neamț. Tocmai de aceea, prezența la vot va fi primul indicator care va arăta cum va arăta politica în România în următorii patru ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.