Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În patru localități din Dolj a fost depăşită rata de 3 la mie persoane infectate

SANADOR
testare covid

În oraşul Bechet şi comunele Breasta, Gogoşu şi Malu Mare a fost depăşită, în ultimele 14 zile, rata de 3 la mie persoane infectate cu noul coronavirus, motiv pentru care Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis, luni seara, să schimbe scenariile în care unităţile de învăţământ din aceste localităţi îşi desfăşoară activitatea.

Potrivit hotărârii de luni a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, şcolile gimnaziale din Breasta, Gogoşu şi Malu Mare şi Liceul Teoretic Bechet vor trece de la scenariul 1 la scenariul 2. De asemenea, o clasă de-a XII-a de la Liceul Teoretic "Horia Vintilă" din Segarcea va trece la scenariul 3, potrivit agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

De menţionat că în aceste patru localităţi din Dolj, pe lângă municipiul Craiova şi comuna Cârcea, s-a instituit purtarea obligatorie a măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de cinci ani, prezente în toate spaţiile publice deschise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.