Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin război cu Ucraina, Rusia fortifică granița cu Japonia - Complexe de rachetă de coastă Bastion au fost desfășurate în Insulele Kurile

kurile

Complexe de rachetă de coastă "Bastion" au fost desfășurate în partea de nord a arhipelagului Kurilelor, pe insula Paramushir, a informat Ministerul Apărării al Federației Ruse. "Lansatoarele de rachete de coastă ale Flotei de la Oceanul Pacific vor face de cart 24 din 24 de ore pentru a controla acvatoriul adiacent și zonele de strâmtoare", a declarat astăzi departamentul militar al Federaţiei Ruse. Sursa a comunicat că pe insula Paramushir va fi desfășurat un orășel militar autonom, în care sunt create condițiile pentru efectuatea serviciului timp de 24 de ore, pentru șederea, odihna și hrana efectivului, notează INTERFAX.

Ministerul rus al Apărării a distribuit imagini video cu desfășurarea complexelor "Bastion" pe insula Paramushir. În imagini se poate vedea mișcarea vehiculelor de luptă pe insulă, ocuparea pozițiilor de luptă de către complexele de rachetă. În imagini se poate vedea, de asemenea, orășelul militar autonom.

Pe data de 2 decembrie 2021, Flota ruă de la Oceanul Pacific a anunțat că complexele "Bastion" au intrat în serviciul de luptă pe insula Matua din Arhipelagul Kurilelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.