Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin SCANDAL cu TVR, Iulian Bulai are vești proste despre Autostrada A8: 'Mai devreme de 2024 nu estimăm să se înceapă șantierul Tg. Neamț - Iași'

gds.ro
Iulian Bulai

Deputatul USR de Neamț Iulian Bulai spune, în urma unei discuții despre infrastructura din Moldova cu ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, în privința Autostrăzii A8, că mai devreme de 2024 nu estimează să se înceapă șantierul pe segmentul Tg. Neamț - Iași, anunță MEDIAFAX.

„Am discutat cu ministrul Cătălin Drulă despre infrastructura din Moldova. Îmi plac oamenii sinceri și eficienți. Cătălin intră în această categorie. Iată unde suntem acum: A7 Ploiești- Pașcani: proiect avansat. În decembrie 2021 posibil să vedem deja utilaje pe șantier pe tronsonul Ploiești-Buzău. Estimare finalizare autostradă A7: 2025. A8 contractele de completare SF au fost subfinanțate până acum. Proiect neglijat și sabotat până acum. Mai devreme de 2024 nu estimăm să se înceapă șantierul pe segmentul Tg. Neamț - Iași. Reparăm și urgentăm acest proiect”, scrie pe Facebook Iulian Bulai.

Citește și: Psihiatrul Gabriel Diaconu îl NIMICEȘTE pe Vlad Voiculescu: S-a COCOȚAT pe cadavre și suferință. Traficul de medicamente e o infracțiune

Despre drumul expres Piatra Neamț - Bacău, Bulai menționează că „abia acum” se vor aloca bani pentru studiu de fezabilitate.

„A 13 - SF în curs de efectuare. Acum se stabilește traseul. Facem toate eforturile ca Moldova să beneficieze de resursele și atenția pe care o merită. Mulțumesc de întâlnire și succes, Cătălin. Avem mari speranțe că împreună vom reuși pentru Moldova mai mult decât s-a făcut până acum”, mai spune Bulai.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.