Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin SCANDAL pe împrumuturi, Rareș Bogdan SARE în apărarea lui Florin Cîțu: 'Așa am găsit economia României'

Facebook
rares bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că ministrul de Finanțe Florin Cîțu nu se împrumută la dobânzi mai mari decât cele acordate pe vremea când miniștru de Finanțe a fost Eugen Teodorovici. Rareș Bogdan spune că liberalii nu au de ales, ci sunt nevoiți să ia împrumuturi din cauza situației economice în care se află economia din România.

"Trebuie să ne concentrăm pe a face o autostradă care să lege Moldova de Transilvania. Fără o autostradă nu vom reuși să legăm Moldova de Transilvania. Dacă nu reușit să legăm Comarnicul de Valea Prahovei s-ar putea să avem mari probleme, nu doar din punct de vedere al turismului, ci și din punct de vedere al investitorilor.

Lucrurile sunt extrem de simple. În ultimii 30 de ani în România, socialiștii au fost la putere 22 de ani. Cât au reușit să construiască socialiștii. Faptul că suntem singura capitală europeană al cărei aeroport nu e legat de centru de un tran sau un metrou, e o rușine. Legat de faptul că Florin Cîțu se împrumută. Dacă ne uităm pe toate cifrele cu împrumuturi făcute de domnii Vâlcov sau Teodorovici se va vedea că nu am împrutat bani cu dobânzi mai mari. Nu e o plăcere să te împrumuți, dar așa am găsit economia României", a declarat Rareș Bogdan.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.