Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plină pandemie, Tesla intenţionează să livreze 500.000 de maşini electrice în 2020

Tesla
Tesla Model Y

Tesla intenţionează să livreze 500.000 de maşini electrice în 2020, în ciuda obstacolelor economice create de coronavirus, notează Reuters. Compania va anunța miercuri rezultatele pentru trimestru III, anunță MEDIAFAX.

Tesla trebuie să livreze încă 181.600 de vehicule în ultimele trei luni ale anului – o creştere de 30% faţă de recordul stabilit în T3 de 139.300 de maşini.

În medie, analiştii se aşteaptă ca Tesla să raporteze un câştig net de 593 de milioane de dolari în T3 şi venituri de 8,4 miliarde de dolari, potrivit datelor colectate de Refinitiv.

Citește și: Joaca de-a atacarea la CCR - Demersul USR şi PNL în cazul Iordache, invalidat de Constituţie

Ţinând cont de ritmul încet al recuperării Statelor Unice şi noul val de infecţii din Europa, Tesla îşi poate pune speranţele în piaţa auto din Republica Populară Chineză, de vreme ce vânzările de vehicule electrice au crescut în septembrie cu aproape 60% faţă de aceeaşi lună din 2019. Per total, vânzările de maşini din China au crescut în septembrie cu 13% comparativ cu anul trecut.

Prin contrast, înmatriculările din statul California, cea mai mare piaţă americană a Tesla, au scăzut în T3 cu 13% faţă de acelaşi trimetru din 2019.

Compania plănuieşte să accelereze procesele de producţie ale fabricii din Shanghai, urmând să construiască anul viitor 250.000 de vehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.