Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În pline PROTESTE, Ioana Mihăilă anunță: Certificatul Verde trebuie adoptat. Valul cinci e aproape o certitudine

Inquam Photos / Octav Ganea
Ioana Mihăilă

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, spune că adoptatea Legii Certificatului Verde a devenit, de luni, o chestiuine de „datorie morală”, mai ales că valul al cincilea al pandemiei este aproape o certitudine. Peste 16.000 de persoane nevaccinate și netestate au intrat în carantină,în România, anunță Mediafax.

„Adoptarea Legii Certificatului Verde a devenit azi (marți - n.r.) o chestiune de datorie morală. Majoritatea parlamentară PNLSD trebuie să adopte de urgență Legea Certificatului Verde în România. Valul al cincelea al epidemiei COVID-19 este aproape o certitudine, mai ales în condițiile în care varianta Omicron se răspândește în Europa”, spune Ioana Mihăilă.

Potrivit fostului ministru USR, în România, peste 16.000 de persoane nevaccinate și netestate au intrat în carantină, la sosirea în țară, în ultimele zile.

„Dincolo de datoria față de sănătatea publică, de azi, guvernul PNLSD are și o datorie morală față de societate. Adoptarea Legii Certificatului Verde este cel mai bun răspuns la evenimentele nefericite de la Palatul Parlamentului. Sănătatea publică și democrația nu pot fi luate ostatice de nimeni. Domnule Rafila, domnule Ciolacu, ați vorbit de asumarea răspunderii pe acest proiect. Ce mai așteptați? E momentul să arătați că vă asumați răspunderea pentru binele acestei țări”, mai spune Mihăilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.