Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În pofida războiului, Ucraina apasă pedala de accelerație pe drumul spre aderarea la UE. Ce asigurări dă premierul Denîs Șmîhal

denis smihal

Prim-ministrul Ucrainei, Denîs Şmîhal, a promis Europei o continuare în ritm accelerat a reformelor de anvergură demarate în ţara sa în drumul ei spre aderarea la Uniunea Europeană (UE), informează marţi dpa.

Până la sfârşitul acestui an, Kievul vrea să implementeze aşa-zisul acord de asociere, a spus Şmîhal marţi la conferinţa internaţională privind reconstrucţia Ucrainei care are loc la Berlin.

Alături de alte proiecte, guvernul ucrainean plănuieşte să introducă standardele UE în diferite sectoare industriale, o reformă a autorităţilor vamale, o reformă a guvernului şi o liberalizare a legislaţiei în domeniul muncii.

Kievul îşi îndeplineşte obligaţiile asumate, chiar dacă aceasta are loc pe fondul războiul declanşat de Rusia asupra Ucrainei.

Experţi internaţionali şi politicieni au fost invitaţi marţi la Berlin pentru a discuta despre reconstrucţia postbelică a Ucrainei, în cadrul unei conferinţe organizate de Comisia Europeană şi de Germania, care în prezent prezidează Grupul celor şapte naţiuni puternic industrializate (G7).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.