Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În PSD se conturează un plan de restructurare guvernamentală: negocieri în CEX pentru a subția Guvernul

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Eugen Teodorovici a declarat, miercuri, că susține ideea unui număr mai mic de ministere. El a afirmat că se va discuta în Comitetul Executiv al PSD despre remanierea guvernamentală, însă aceasta nu ar trebui amânată.

Citește și: Episod spumos cu Traian Băsescu la moțiunea de cenzură: Tăriceanu l-a 'salvat' pe fostul său adversar nr.1 dintr-o situație delicată

„Da, categoric da. Este clar că orice fel de adoptare este una bună. Normal că este un număr minim până la care poți să reduci”, a declarat Eugen Teodorovici, întrebat dacă e de acord cu o restructurare a guvernumui și reducerea numărului de ministere, informează Mediafax.

Întrebat dacă ceilalți miniștri ar putea să privească ideea reducerii numărului de ministere cu ochi mai puțini buni, Eugen Teodorovici a răspuns: ”Dacă avem printre noi colegi care se pun pe ei pe primul plan, înaintea țării, guvernului sau partidului înseamnă că e o greșeală că sunt în acea funcție. Ești om politic, nu ar trebui să te gândești la tine”.

Despre remanierea guvernamentală, Eugen Teodorovici a afirmat că aceasta nu ar trebui amânată.

„Parlamentul intră în vacanță. Nu mai este timpul necesar pentru o restructurare. Probabil că va fi o discuție politică în Comitetul Executiv, în următoarea ședință. Eu sunt de părere că dacă un lucru trebuie făcut și modificat pentru a aduce câștigarea eficienței actului guvernamental, atunci trebuie făcut. Nu trebuie așteptat. În orice Guvern e loc de mai bine, sunt convins”, a adăugat ministrul de Finanțe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.