Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'In sfarsit au vorbit'. Putin chiar l-a sunat pe Elton John

elton john

Preşedintele rus, Vladimir Putin, l-a sunat pe starul pop britanic Elton John pentru a-şi exprima disponibilitatea de a se întâlni cu el şi a discuta 'orice teme de interes' pentru celebrul muzician, a declarat joi purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, transmit EFE şi BBC.

'În sfârşit, au vorbit', a afirmat acesta, într-o aluzie la farsa făcută, săptămâna trecută, de doi umorişti ruşi, în urma căreia sir Elton John a fost convins că şeful statului rus l-a contactat telefonic pentru a fixa o întâlnire şi a aborda problemele minorităţii gay din Rusia.

El a relatat pe contul său de Instagram despre această convorbire şi i-a mulţumit preşedintelui rus pentru că i-a oferit posibilitatea unui viitor dialog despre drepturile minorităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) în Rusia. La scurt timp după aceea, Kremlinul a dezminţit existenţa unei asemenea conversaţii telefonice.

Impresionat de cele întâmplate, liderul de la Kremlin l-a îndemnat pe celebrul muzician să nu se supere pe cei doi umorişti, care 'sunt inofensivi', 'ceea ce nu justifică însă ' gluma lor, a relatat Peskov pentru Ria Novosti.

Mai mult, purtătorul de cuvânt a afirmat, într-o declaraţie pentru presa rusă, că le recomandă celor doi umorişti s-şi ceară scuze lui Elton John', care este 'un interpret respectat şi iubit' în Rusia. 'Cred că nu au procedat bine', a comentat el.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.