Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În spitalul ca o zi cu soare, lumina e dată de oameni

arhiva personala
Alina Ion

Spitalul îți spune de la intrare dacă e un loc în care te vei simți bine sau e ca un fel de service, în care pacienților li se înlocuiesc niște șuruburi, niște piulițe, li se schimbă uleiul și apoi pleacă acasă, pentru a funcționa în regulă, preț de câteva zile sau câteva luni.

Spitalul e un loc în care, poate cu excepția angajaților, nimeni nu vrea să ajungă. Și dacă totuși ajungi în spital, parcă ți l-ai dori așa, ca o zi de primăvară cu soare.

Să te întâmpine chipuri senine, care să-ți dea încredere și speranță, căci oricum ai inima cât un purice.

Să te așeze cu căldură sufletească într-un pat curat și, dacă se poate, să te și mângâie, atunci când ai tăi nu sunt lângă tine și duci dorul unei atingeri ca un vârf de aripă de înger.

Să ți se spună deschis, ție și familiei tale, care sunt șansele și care sunt riscurile, dar cu blândețe, nu ca și când ai avea o mașină de reparat. Să ți se spună că totul e posibil, că poți merge din nou, dacă ai încredere în specialiștii spitalului, care știu cum să te pună, la propriu, pe picioare.

Dacă ai un părinte într-o fază terminală a bolii, să știi că dacă îl lași în spital, va fi tratat mai bine decât acasă. Că va fi spălat și tratat cu grijă, supravegheat 24 de ore din 24 și că tu vei fi anunțat imediat ce starea i se schimbă. Să știi că cineva îi vorbește, chiar dacă părintele tău pare că mai este doar fizic prezent. ”Ce faci, mamă, astăzi? Ești bine? Trebuie să fii bine, nu ne lăsăm noi doborâți așa ușor”. La noi în spital, orice angajat  cunoaște fiecare pacient și nimeni nu trece pe lângă un internat fără să-i zâmbească sau să-l întrebe dacă se simte bine.

Spitalul este locul în care mergi ca să-ți fie bine, iar noi știm cum să facem ca totul  să-ți pară mai ușor, indiferent că ai nevoie de recuperare medicală sau de îngrijiri paliative. Toate echipamentele noastre sunt noi, de ultimă generație, căci Spitalul Sfântul Sava este ridicat de la zero, în urmă cu trei ani. Nu există infecții nosocomiale, nici urmă de praf, totul strălucește de curățenie. Scopul nostru e să te facem să te simți mai bine ca acasă!

Într-un spital bun, lumina e dată de oameni, iar eu așa am construit Spitalul Sfântul Sava: să fie ca o zi cu soare.

La noi, în spitalul ca o zi cu soare, e mereu lumină și căldură, din sufletele tuturor medicilor, asistenților, specialiștilor în fizioterapie și kinetoterapie. Suntem 180 de angajați pentru 118 paturi avizate și de aceea ne putem ocupa de fiecare pacient în parte cu multă atenție.

Îți doresc să fii sănătos și să nu ai nevoie de spital, dar dacă, totuși, tu sau cineva din familie, aveți nevoie de recuperare medicală ori îngrijiri paliative, de monitorizare 24 de ore din 24 după intervenții chirurgicale, să știți că există Spitalul Sfântul Sava, un spital ca o zi cu soare, în care lumina este dată de oameni.

Alina ION, psiholog

Manager al Spitalului Sfântul Sava

content-image

Spitalul Sfântul Sava deține peste 70 de echipamente medicale de ultimă generație, precum și o ambulanță tip C, dotată cu aparatură de resuscitare și deservită de un echipaj medical specializat în medicina de urgență și, de curând, a deschis și o secție cu 18 paturi, de monitorizare permanentă a funcțiilor vitale, după sistemul de terapie intensivă.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

http://relansare.spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.