Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În SUA campania electorală prezidențială a ajuns la faza pe amante

http://radaronline.com/

Senatorul de Texas Ted Cruz l-a acuzat vineri pe favoritul în alegerile primare republicane Donald Trump că se află în spatele unui articol din tabloidul american National Enquirer susţinând că a înşelat-o pe Heidi, soţia sa, relatează AFP. 

"Acest articol din National Enquirer" este plin de "minciuni". "Este o defăimare a tabloidului, ce provine de la Donald Trump şi acoliţii săi", a declarat Ted Cruz jurnaliştilor la Oshkosh, în Wisconsin (nordul SUA). 

El şi-a repetat acuzaţiile într-un comunicat, declarând: "Faptul că Donald J. Trump îşi adună prietenii de la National Enquirer şi pe acoliţii săi politici pentru a-i îndeplini voinţa arată că Donald coboară tot mai jos". 

"Comportamentul neruşinat al lui Donald Trump este sub poziţia la care râvneşte, iar noi nu îl vom urma", a mai spus el, lăsând să planeze ambiguitatea asupra sprijinului său pentru miliardar dacă acesta câştigă învestitura, aşa cum se obişnuieşte între candidaţii la alegerile primare. 

National Enquirer este un săptămânal vândut în supermarketuri şi are o reputaţie foarte dubioasă, dar este celebru pentru că a dezvăluit legătura extraconjugală a senatorului democrat John Edwards, candidat pentru primare în 2008, aminteşte France Presse. 

Echipa lui Ted Cruz, mai ales consilierul său Jason Johnson, a subliniat pe Twitter legăturile dintre Donald Trump şi David Pecker, CEO la National Enquirer. 

"N-am nicio idee dacă articolul... în National Enquirer din această săptămână este adevărat sau nu, nu am absolut nimic de-a face cu el, nu am fost la curent şi încă nu l-am citit", a răspuns Donald Trump într-un comunicat. "Nu am nimic de-a face cu National Enquirer". 

Publicarea articolului intervine după o săptămână de confruntări personale între Donald Trump şi Ted Cruz. 

Printre altele, un comitet anti-Trump a difuzat pe Facebook bannere publicitare cu o veche fotografie nud a Melaniei Trump, manechinul sloven devenită a treia soţie a miliardarului, alături de un text afirmând că soţia lui Ted Cruz ar putea fi o primă-doamnă mult mai demnă.AGERPREScontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.