Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În SUA, în orașul Miami, a fost reales primarul care își ia salariul în Bitcoin: Vom crea portofele digitale pentru rezidenții noștri și le vom oferi Bitcoin

benzinga.com
criptomonede economii bitcoin

Primarul din Miami, SUA, Francis Suarez, a anunțat că intenționează să ia o parte din salariul său 401(k) în Bitcoin ( BTC ) la doar o lună după ce a început să primească salariu în BTC , conform cointelegraph.com

La scurt timp după ce a devenit primul parlamentar al Statelor Unite care a acceptat o parte din salariul său în Bitcoin, Suarez vrea să-și dedice o parte din economiile sale de pensie pentru Bitcoin, pe baza „o alegere personală”, a spus el într-un interviu pentru Real Vision:

„Cred că este un bun în care să fie investit. Cred că este unul care, evident, se va aprecia în timp. Este unul în care cred.”

Suarez a subliniat că succesul bitcoin este strâns legat de încrederea în sistem, care este în mod inerent un „sistem open-source, nemanipulabil”. Primarul a dezvăluit că a început să primească plăți salariale în Bitcoin cu ajutorul unui procesor de plăți terț Strike.

Primarul a mai spus că guvernul orașului acceptă plata taxelor în Bitcoin de la rezidenții din Miami. În timp ce primarul explorează diferitele opțiuni pentru activarea plăților Bitcoin pentru economiile pentru pensii, Suarez este sigur că va stabili un sistem relevant până în 2022.

Înrudit: Miami va distribui Bitcoin gratuit rezidenților din profiturile din moneda orașului

Într-un efort de a stimula în continuare adoptarea Bitcoin din Miami, primarul Suarez a anunțat pe 12 noiembrie că va acorda randamentul Bitcoin ca dividend direct fiecărui rezident eligibil din Miami.

După cum a raportat Cointelegraph, orașul Miami va împărți și va distribui veniturile BTC către rezidenți câștigate prin mizarea propriei criptomonede interne, MiamiCoin, care a fost lansată inițial de Citycoins pentru a finanța proiecte municipale prin generarea de randament . În încercarea de a transforma orașul într-un centru major de criptomonede, Suarez a spus:

„Vom crea portofele digitale pentru rezidenții noștri. Și le vom oferi Bitcoin direct din randamentul MiamiCoin.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.