Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În țara fără autostrăzi, ministrul Transporturilor le plânge de milă bugetarilor de la CNAIR: 'Și-a depăşit capacitatea de gestionare a proiectelor'

Facebook
Sorin Grindeanu

Ministrul Trasporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis, luni, după o întâlnire la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu parlamentarii şi autorităţile locale, despre dezvoltarea infrastructurii din judeţ, că ”la ora actuală, CNAIR (n. r.: Compania Națioală de Administrare a Infrastructurii Rutiere) şi-a depăşit capacitatea de gestionare a proiectelor, care sunt foarte multe”, informează News.ro.

Ministrul spune, în postarea pe Facebook, că în cadrul întâlnirii se discută despre modernizarea DN71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia. ”Am reluat procedura şi anul viitor semnăm contractul”, afirmă Grindeanu.

El se referă şi la alte proiecte din judeţ: DN 7 (Bâldana-Titu) avem deja un câştigător şi putem semna contractul în ianuarie 2022. Dorim să descentralizăm anumite lucrări, printre care şi Variantele Ocolitoare. În judeţul Dâmboviţa vorbim despre Variantele Ocolitoare Târgovişte, Pucioasa-Fieni şi Găeşti. Am trimis înştiinţări în acest sens către toate autorităţile locale, nu doar la Dâmboviţa.

Ministrul spune că ”autorităţile locale se vor ocupa de bunul mers al acestor obiective iar noi cei de la MT plătim”.

”Este clar că, la ora actuală, CNAIR şi-a depăşit capacitatea de gestionare a proiectelor, care sunt foarte multe”, mai precizează Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.