Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de Interpol, șeful instituției a fost ARESTAT în China: Soția îl dăduse dispărut

Meng Hongwei

Preşedintele Organizaţiei internaţionale a Poliţiei (Interpol), Meng Hongwei, dat dispărut, este arestat preventiv în China, au confirmat duminică autorităţile de la Beijing.

Interpol a cerut sâmbătă Chinei informații cu privire la dispariția președintelui Interpol, cetăţeanul chinez Meng Hongwei. Acesta a dispărut la sfârşitul lunii septembrie, în cursul unei călătorii în ţara de origine. Jürgen Stock, secretarul general al Interpol, a cerut "clarificări pe canalele oficiale de la autoritățile chineze privind situația președintelui organizaţiei, Meng Hongwei".

Citește și: Apare un nou Yahoo Messenger! Aplicația care se preconizează că va rupe piața

Duminică seară, Guvernul de la Beijing a transmis că preşedintele Interpol este arestat preventiv, fiind investigat de Biroul chinez anticorupţie. Nu există detalii despre acuzaţiile care i se aduc, scrie mediafax.ro.

Surse citate de cotidianul South China Morning Post anunţaseră că preşedintele Interpol a fost reținut la scurt timp după ce a aterizat în China.

Citește și: Elena Udrea nu se dă bătută! Ce a transmis prin vocea avocatului său .

Meng, în vârstă de 64 de ani, a fost declarat dispărut de soţia sa, care a spus că nu a mai avut nicio veste de la el din 25 septembrie. La Lyon, soţia lui Meng le-a cerut autorităţilor internaţionale să intervină, precizând că se teme să viaţa soţului său este în pericol. Ea a precizat că ultimul mesaj primit de la Meng Hongwei pe reţelele de socializare, în 25 septembrie, conţinea un emoticon care are semnificaţia “sunt în pericol”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.