Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce Marcel Ciolacu își apără măsurile fiscale, Florin Cîțu intră la rupere: 'O mascaradă, o ticăloșie. Omoară economia privată'

citu psd

Fostul premier Florin Cîțu a avut o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 unde a discutat despre măsurile fiscale propuse de Guvernul Ciolacu. „La ceea ce asistăm în aceste zile este doar o mascaradă, o ticăloșie”, spune Cîțu, care avertizează că măsurile fiscale pentru care Guvernul își va asuma răspunderea în Parlament vor omorî economia privată.

„Orice creștere de taxe într-un mediu economic, care deja este oricum supus multor presiuni, creșterea economică este în cap, industria este deja în recesiune de mai multe luni de zile. Va avea și aceste efecte, un efect secundar este acela al creșterii evaziunii fiscale. Unele companii care vor putea, își vor transfera activitatea în alte țări, așa cum s-au întors în România companiile după ce a scăzut impozitul pe dividende la 5 %, așa vor pleca acum în altă parte. L-am mai auzit, iarăși, cu o minciună pe socialistul Ciolacu, astăzi, că România are cel mai mic impozit pe capital. Nu este adevărat, și Bulgaria și Ungaria au impozit pe capital mai mic decât România. România, în continuare cu Marcel Ciolacu, un socialist, păstrează cea mai mare impozitare a forței de muncă din România. De aceea, la ceea ce asistăm în aceste zile este doar o mascaradă, o ticăloșie, să nu mai vorbim despre banii pe care trebuia să îi luăm din PNRR și să-i investească în economie. Discutăm toți despre această prostie pe care o face. Pe de o parte, omoară economia privată, pe de altă parte, nu rezolvă nimic cu deficitul și, așa cum arată lucrurile astăzi, pierdem și banii din PNRR, vom fi și sancționați de Comisia Europeană și pierderi și fonduri UE.”, a declarat Florin Cîțu, pe B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.