Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce primarii USR ignoră poluarea, parlamentarii USR protestează în Parlament: Ministrul Mediului, acuzat că nu a luat măsuri

usr

Senatorii USR vor protesta azi faţă de lipsa de reacţie a Ministerului Mediului şi a celorlalte instituţii responsabile faţă de poluarea masivă a aerului din ultimele săptămâni din Bucureşti. Senatorii USR vor protesta azi faţă de lipsa de reacţie a Ministerului Mediului şi a celorlalte instituţii responsabile faţă de poluarea masivă a aerului din ultimele săptămâni din Bucureşti, anunţă Uniunea Salvaţi România, scrie News.ro.

Potrivit USR, la sedinţa de plen de azi, senatorii USR vor purta tricouri inscripţionate. Săptămâna trecută, Ministerul Mediului a anunţat că s-au înregistrat creşteri ale concentraţiilor de poluanţi atmosferici în toată ţara, din cauza condiţiilor meteorologice extrem de nefavorabile dispersiei. Cele mai semnificative creşteri s-au înregistrat la staţiile din judeţele Alba, Cluj, Giurgiu, Mureş şi Neamţ, precum şi la cele din Bucureşti-Ilfov.

În zona Capitalei, concentraţiile particulelor în suspensie PM10 si PM2.5 au dus la stabilirea indicilor specifici "rău" şi "foarte rău" pentru ultimele 24 de ore. "Nu au fost înregistrate sesizări cu privire la existenţa unor focare de arderi care ar fi putut influenţa calitatea aerului", precizează Ministerul Mediului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.