Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce Rafila e în Cuba la o conferință, premierul intervine în mega-scandalul din sănătate: raport solicitat de Ciucă după decesul copiilor - VIDEO

Ciuca

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila se află într-o vizită oficială în Republica Cuba, pentru a participa la la conferinţa cu tema “Sănătatea Universală, ca parte integrantă a Agendei de Sănătate 2030, în scenariul post-Covid-19”. Între timp, în România, bebelușii mor în spitale din cauza infecțiilor nosocomiale. Premierul Nicolae Ciucă a solicitat un raport în acest sens, după ce mai multe cazuri au apărut în spațiul public.

„Din păcate la Târgu Mureș au fost anunțate 5 decese la spitalul județean, din cauza infecțiilor nosocomiale. 4 bebeluși au decedat la Cluj-Napoca, se pare din aceeași cauză, motiv pentru care cer ca Ministerul Sănătății să-mi prezinte situația până la finalul acestei săptămâni. Din păcate nu e doar o problemă reală, ci una cu istoric”, a precizat premierul Nicolae Ciucă, în ședința de Guvern.

„Ca atare, doamna secretar de stat, vă rog la nivelul ministerului, în urma acestei analize, să fim în măsură să procedăm și la întocmirea unui plan național de combatere a nosomialelor”, a conchis premierul.

VIDEO - Corpul de control al premierului Ciucă, solicitat să intervină la Cluj! Ungureanu (USR): 'Avem cel puţin patru bebeluşi morţi, niciun responsabil' - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.