Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce șobolanii se PLIMBĂ PRIN PATISERIILE din România, în New York un magazin de haine s-a închis din cauza gândacilor

gandaci

Într-un magazin de haine din New York au fost descoperite insecte pe hainele expuse. Compania a închis magazinul după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare și au devenit virale. Un magazin de haine din New York a fost închis temporar după ce un client a găsitcpe haine expuse mai mulți păduchi, scrie Mediafax.

Netroya B, angajata magazinului din World Trade Center, a aflat de caz şi a postat pe rețelele de socializare imaginile cu hainele pe care se găsesc câteva insecte de culoare maro, notează The Independent. „Astăzi, un client a descoperit păduchi pe un suport cu hanorace”, a scris ea pe Twitter. Aceasta a condamnat gestionarea proastă de către magazin a problemei, susţinând că angajatele au fost informate doar să înlăture hainele cu probleme. „Nu închid magazinul şi nici nu-i anunţă pe ceilalţi angajaţi cu privire la problemă. Zona a fost doar blocată”.

Tweet-ul ei a devenit apoi viral, forţând magazinul să se închidă temporar pentru un control mai amănunţit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.