Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce Trump era la pușcărie, DeSantis 'zburda' pe 'Câmpul Viselor'. Ce răspuns cu tentă ironică le-a dat celor de la CBS News

AP Photo/Charlie Neibergall/Fulton County Sheriff’s Office via AP
desantis trump

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis a fost intervievat în legătură cu apariția sa la Field of Dreams din Iowa, joi, în timp ce fostul președinte Donald Trump era arestat de către oficialii din comitatul Fulton, Georgia.

"Ce părere aveți despre ecranul împărțit cu dumneavoastră aici, la Field of Dreams, și fostul președinte Trump arestat în Georgia?". l-a întrebat Aaron Navarro, de la CBS News, pe candidatul republican la președinție.

"Ei bine, mă bucur că mă aflu pe Câmpul viselor. Mă bucur să fiu aici", a răspuns DeSantis.

Field of Dreams a devenit o oprire populară în campanie datorită filmului lui Kevin Coster din 1989 care poartă același nume, dar "nu este cunoscut pentru că a 'produs' președinți", după cum a relatat San Diego Union Tribune.

În timpul campaniei electorale pentru adunarea electorală democrată din Iowa din 2020, senatorul de Vermont Bernie Sanders a jucat softball pe acest teren. În timpul campaniei republicane din 2016, senatorul texan Ted Cruz l-a vizitat, la fel cum a făcut și fostul senator de Pennsylvania Rick Santorum în timpul campaniei republicane din 2012. Cu patru ani mai devreme, fostul guvernator al statului New Mexico, Bill Richardson, a adus un omagiu monument al vieții rurale și al pasiunii americane.

Cel mai aproape de Casa Albă a ajuns vreun vizitator: Democratul John Kerry, cu o șapcă de la Boston Red Sox, a sărbătorit weekendul de 4 iulie cu o vizită în 2004, în drum spre Convenția Națională Democrată din Boston.

Trump s-a predat în custodie și a fost înregistrat de biroul șerifului din comitatul Fulton pentru acuzațiile care decurg din rechizitoriul procurorului Fani Willis. El și alte 18 persoane au fost puse sub acuzare într-un rechizitoriu de 98 de pagini și 41 de capete de acuzare, pronunțat săptămâna trecută de un mare juriu din comitatul Fulton.

Dezbaterea televizată

În timpul dezbaterii de miercuri seară din cadrul alegerilor primare ale Partidului Republican, DeSantis a ezitat să spună dacă l-ar susține pe Trump în calitate de candidat în cazul în care acesta ar fi condamnat pentru orice infracțiune.

"Ați semnat cu toții un angajament de a susține eventualul candidat republican. Dacă fostul președinte Trump ar fi condamnat de o instanță de judecată, l-ați susține în continuare ca alegere a partidului dumneavoastră? Vă rog să ridicați mâna dacă dați", i-a întrebat moderatorul pe cei opt candidați.

Vivek Ramaswamy a fost primul candidat care a răspuns, ridicând cu îndrăzneală mâna sus. La scurt timp după Ramaswamy, fosta ambasadoare la ONU Nikki Haley a ridicat mâna, urmată de senatorul Tim Scott (SC) și de guvernatorul Doug Burgum (ND).

DeSantis s-a uitat în dreapta sa, apoi în stânga sa, înainte de a deveni al cincilea candidat care a ridicat mâna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.