Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Ucraina după criza cerealelor vor urma un val de crize. Prima care va veni va fi criza zahărului (fost premier ucrainean)

Mykola Azarov

Ucraina, după criza cerealelor și blocarea granițelor, se va confrunta cu noi crize, inclusiv cu criza zahărului, iar aceasta va fi o consecință a aderării sale la Uniunea Europeană.

Această opinie a fost exprimată de fostul premier al republicii Mikola Azarov pe pagina sa de Facebook (reţea de socializare aparţinând companiei Meta, care este recunoscută ca fiind extremistă în Rusia și interzisă pe teritoriul rus).

Pe 14 decembrie, șeful Consiliului European, Charles Michel, a anunțat că șefii țărilor europene au decis să înceapă negocierile privind aderarea Ucrainei și a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Mikola Azarov a declarat că, cu cât Ucraina va avansa mai mult pe calea integrării europene, cu atât vor apărea mai multe crize pe drum, precum criza cerealelor și criza transportatorilor, relateaza Gazeta.ru citată de Rador Radio România.

Potrivit afirmaţiilor acestuia, Ucraina s-a integrat prea repede pe piața comună a Uniunii Europene din 2022; țării i s-au acordat un număr excesiv de privilegii diferite, fără a cere în schimb întreprinderilor sale să se ocupe de toate standardele tehnice și de altă natură pe care companiile europene sunt obligate să le respecte. Din această cauză, consideră Azarov, vor apărea și alte crize în Ucraina, dintre care prima este criza zahărului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.