Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ultimele 24 de ore, 1.400 de refugiaţi ucraineni au intrat în România prin punctele de trecere a frontierei din Botoşani

inquamFOTO/Octav Ganea
refugiati ucraina

Peste 1.400 de refugiaţi ucraineni au intrat, în ultimele 24 de ore, în România prin punctele de trecere a frontierei din judeţul Botoşani, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, Instituţia Prefectului Botoşani.

Potrivit informării Prefecturii, de vineri dimineaţă, la ora 8,00, până sâmbătă la ora 8,00, au tranzitat punctele de trecere a frontierei Stânca-Costeşti şi Rădăuţi Prut-Lipcani 1.402 refugiaţi şi 372 de autovehicule.

"La ora 08,00, în spaţiile de cazare temporară amenajate pe raza judeţului Botoşani de către autorităţi erau cazate 319 de persoane sosite din Ucraina", precizează Instituţia Prefectului.

Autorităţile din Botoşani susţin, de asemenea, că voluntarii de la Crucea Roşie au distribuit, vineri, alimente neperisabile, sucuri, produse de igienă personală, pături, jucării, cartele telefonice şi baterii externe, cetăţenilor ucraineni cazaţi la Păltiniş şi Havârna, dar şi celor care au intrat în ţară prin punctul de trecere a frontierei Rădăuţi Prut", potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.