Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În urma ploii torenţiale, trei străzi din Giurgiu au fost inundate peste noapte

inundatii dn1

Trei străzi din municipiul Giurgiu au fost inundate în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unei ploi torenţiale, fiind necesară intervenţia pompierilor.

În urma ploii torenţiale care a căzut în noaptea de sâmbătă spre duminică în judeţul Giurgiu, canalizarea nu a făcut faţă pentru preluarea debitului de apă într-un timp scurt. Astfel, trei străzi din municipiu, respectiv Strada Gării, Şoseaua Bălănoaiei şi Aleea Plantelor, au fost acoperite de apă fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei de pe partea carosabilă, a precizat ISU Giurgiu.

"Apa a pătruns cu repeziciune şi în curţile cetăţenilor şi pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cinci motopompe pentru evacuarea apei din patru gospodării din municipiul Giurgiu. Totodată, echipajele din cadrul Detaşamentului Giurgiu au acţionat şi în localitatea Slobozia, acolo unde apa a inundat o gospodărie", a declarat duminică purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Judeţul Giurgiu s-a aflat în ultimele 24 de ore sub atenţionări meteorologice de Cod galben şi portocaliu de instabilitate atmosferică, fiind înregistrate în localităţile judeţului averse torenţiale care au depăşit 35 de litri pe metru pătrat, acestea fiind însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului, scrie Agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.