Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ziua alegerilor din PSD, Victor Ponta îşi recunoaşte înfrângerea

ponta psd

"Succesul nu e niciodată permanent. Nici înfrângerea nu e fatală. Curajul de continua este cel care contează." (Winston Churchill) Este citatul folosit de Victor Ponta la predarea oficială a ştafetei de la vârful PSD către Liviu Dragnea. Deşi dă de înţeles că percepe momentul ca pe o înfrângere, Ponta afirmă că va continua alături de colegii din PSD şi, mai ales, în fruntea Guvernului.

"După aproape 6 ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început şi în partid. Votez pentru echipa şi pentru continuarea creşterii. Am făcut echipă bună cu Liviu şi sunt convins că va continua proiectele bune pe care le-am început împreună – modernizarea partidului, deschiderea sa spre urban în paralel cu menţinerea unei legături speciale cu zona rurală, atragerea de cât mai mulţi tineri, conectarea la problemele reale ale românilor. Voi fi alături de echipa din fruntea partidului. Sunt convins că, la anul, PSD va putea obţine o performanţă cel puţin la fel de bună ca cea din alegerile locale, parlamentare sau europene", scrie Ponta pe Facebook.

Vezi şi: Ion Iliescu a încurcat secolul. L-a votat pe Dragnea după statutul din 1910

Premierul mai spune că rămân în continuare "100% conectat şi preocupat de actul de guvernare, unde mai avem încă proiecte bune de pus în aplicare pentru binele celor mulţi - pentru creştere economică, creşterea veniturilor tuturor, independenţa energetică, scăderea preţurilor, reducerea sărăciei şi oferirea de servicii de sănătate şi educaţie mai bune."

Social-democraţii îşi aleg duminică preşedintele, singurul candidat la această funcţie fiind actualul preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea. Pentru alegerile interne ale PSD au fost amplasate urne de vot în toată ţara, care vor fi deschise între orele 8,00 şi 20,00, rezultatele votului urmând să fie centralizate la Bucureşti. Rezultatele alegerilor de duminică vor fi validate luni de Comitetul Executiv Naţional, iar pe 18 octombrie, în cadrul Congresului extraordinar a partidului vor fi aleşi şi ceilalţi membri ai conducerii, preşedinte executiv, vicepreşedinţii, secretarul general.

Vezi şi: PSD îşi alege duminică preşedintele; singurul candidat este Liviu Dragnea

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.