Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ziua în care Klaus Iohannis s-a vaccinat în secret, încă 5 reacții adverse sunt investigate de medici

Aproape 27.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. În total, 456.000 de români au fost vaccinați de la debutul campaniei cu o doză și 165.000 cu două doze.

DOCUMENTUL poate fi citit AICI

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 anunță că potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor, vineri, la ora 17.00 situația vaccinărilor în România este următoarea: număr de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore): 18.256, iar Moderna 8.501 de doze.

Numărul total de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) a ajuns la 806.608. De asemenea, în ultimele zile au fost utilizate 14.944 de doze Moderna.

Citește și: Florin Roman îl pune la punct pe Claudiu Năsui: ‘Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook. Vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă’

În ultimele 24 de ore au fost 62 de reacții comune și minore la vaccinare, din care cinci sunt reacții de tip local și 57 reprezintă reacții generale.

În ceea ce privește numărul total de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare, începând din 27 decembrie 2020, sunt 2.176 reacții comune și minore.

Cinci reacții sunt în curs de investigare, precizează autoritățile.

Citește și: Atac devastator la adresa Guvernului: ‘Pentru asta au fost votați? Să vândă România bucată cu bucată, activ cu activ?’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.