Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înarmat cu o coadă de mătura, un român a batut doi vecini, dar și grătarul care îl deranja

stiripesurse.ro
grill gratar

Soț și soție atacați cu o coadă de mătură de un vecin în timp ce făceau un grătar. Cuplul, de naționalitate peruană, se afla în locuința lor din Via De Gasperi când un bărbat de 50 de ani, de naționalitate română, a venit și i-a atacat.

Bărbatul era ocupat să întoarcă carnea pe grătar când românul a început să se ia la harță cu el. Cu o lovitură de picior a doborât grătarul la pământ. În mână avea o coadă de mătură și cu acesta a început să-l lovească pe peruan. Nu era clar de ce era atât de furios. Poate că era deranjat de cantitatea de fum pe care o producea grătarul, deși niciunul dintre ei nu-și putea explica acest lucru, conform Ilrestodelcarlino.it.

În timp ce românul îl lovea pe peruan cu bățul, soția agresorului, o femeie de 45 de ani, a intervenit și a încercat să își apere soțul. Femeia a sunat și ea la 112, dar a sosit soția agresorului și a început o discuție aprinsă între cele două femei.

S-au auzit țipete în tot blocul, iar soția românului a început să o bată pe peruancă. În cele din urmă, românul a început să o lovească cu coada de mătura și pe paruancă preț de câteva minute. O patrulă de poliție a ajuns la fața locului în cele din urmă, iar polițiștii au chemat serviciile de ambulanță pentru a-i ajuta pe soțul și soția rănită. Aceștia au suferit câteva vânătăi. Românul în vârstă de 50 de ani a fost dus la secția de poliție și a fost acuzat de vătămare corporală gravă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.