Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă 3 români au murit, în străinătate, răpuși de coronavirus: Bilanțul total a ajuns la 73

lumanare doliu

Încă trei români aflaţi în străinătate şi infectaţi cu noul coronavirus au decedat, numărul total al acestora ajungând la 73, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit sursei citate, 1.482 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 (coronavirus): 1.157 în Italia, 196 în Spania, 26 în Franţa, 16 în Germania, 64 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

De la începutul epidemiei de SARS-CoV-2 şi până la acest moment, au decedat 73 de cetăţeni români aflaţi în străinătate - 19 în Italia, 16 în Franţa, 23 în Marea Britanie, 7 în Spania, 3 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveţia şi unul în SUA.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 21 au fost declaraţi vindecaţi: 9 în Germania, 8 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.