Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă de la orele 02:30, 93 de utilaje intervin pe teren pentru deszăpezirea Sectorului 6

Romania libera
gabriel mutu

Din dispoziţia primarului Gabriel Mutu, autoritatea locală Sector 6 a intervenit noaptea trecută, 7/8 februarie 2017, pentru aplicarea de tratamente antiîngheţ pe toate străzile principale din sector.

Intervenţiile de combatere a poleiului şi înlăturare a zăpezii depuse pe carosabil au fost demarate la orele 02:30, până în această dimineaţă fiind împrăştiate aproape 94 de tone de material antiderapant.

“Operatorii noştri, SC URBAN SA şi Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, se află în dispozitiv permanent de intervenţie. Nu avem cum să fim prinşi pe picior greşit de natură. Din această dimineaţă, intervenim deja în paralel şi pe bulevarde, şi pe arterele secundare. În zonele aglomerate pietonal avem deja 468 de muncitori care se ocupă de eliberarea trotuarelor”, a declarat primarul Gabriel Mutu.

La momentul actual, stocurile de care dispune autoritatea locală Sector 6 sunt următoarele: 2.160 de tone de material antiderapant şi 380 de tone de soluţie ecologică antiîngheţ Eco-Thaw.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.