Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o ambasadă străină criticată pentru imigranți

bogdan diaconu

După ce l-a criticat pe ambasadorul SUA, Hans Klemm, (AICI) pentru că susține primirea imigranților din Orient, liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, și-a îndreptat atacul și spre ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grubačić, din același motiv. Numai că, de data asta, reprezentanta Olandei este ținta criticilor și din cauza Schengen și a homosexualilor.

Iată postarea liderului naționalist pe această temă, publicată pe pagina sa de socializare: ”După ambasadorul SUA, și ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grubačić, le transmite românilor că e ”nevoie de sprijinul României pentru a implementa soluția europeană la criza imigrației”. Adică primirea de cote obligatorii! Asta după ce aceeași ambasadă a Olandei a sprijinit înființarea de cluburi homosexuale în universitățile din România! Olanda să facă bine să nu mai blocheze intrarea României în Schengen, nu să își dea cu părerea despre ce trebuie noi să facem.

Am un mesaj pentru ambasadorii străini care se tot amestecă în România: țineți-vă imigranții musulmani și homosexualitatea la voi acasă, dacă nu mai puteți de grija lor, România lăsați-o în pace că are destule alte probleme! Mă susțineți în această declarație?”, își încheie Bogdan Diaconu tirada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.