Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o demisie de răsunet din PRU: Bogdan Diaconu rămâne singur

www.ziuanews.ro
Sebastian Ghita Bogdan Diaconu

Format cu mare pompă înainte de alegerile parlamentare, Partidul România Unită a lui Bogdan Diaconu și Sebastian Ghiță își pierde liderii din teritoriu. După demisia lui Daniel Savu de la Prahova, acum a venit rândul lui Gheorghe Nichita de la Iași să demisioneze din PRU.

Citește și: DEMISIE de răsunet din PRU: pleacă un fost ofițer SRI

Potrivit surselor din PRU, Nichita a plecat din PRU nemulțumit de congresul contestat al aripii Diaconu în urma căruia a fost ales președinte Andrei Piticaș, care a candidat la alegerile parlamentare chiar în circumscripția lui Nichita și sub oblăduirea acestuia, la Iași.

Nichita le-ar fi declarat apropiaților că el ”nu acceptă să fie într-un partid condus de Piticaș pe care îl cunoaște foarte bine din campania electorală”. Gheorghe Nichita pare a se apropia de altfel din nou de PSD, fiind de astăzi consilierul președintelui CJ Iași.

Demisiile din gruparea Diaconu, și așa împuținată dramatic, vor continua și în zilele următoare, apropiații lui considerând că acesta nu are niciun viitor și că a dus partidul într-o fundătură. De altfel, surse din PRU spun că și congresul lui Diaconu va fi contestat la tribunal din cauza numeroaselor ilegalități comise în organizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.