Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o filială judeţeană PSD cere Congres în 2015

PSD

Preşedintele organizaţiei PSD Maramureş, Gabriel Zetea, spune că social-democraţii trebuie să intre în anul 2016 cu o conducere aleasă legitim, conform statutului partidului. 

"PSD trebuie să intre în anul 2016, în pregătirea alegerilor locale şi parlamentare, cu o conducere aleasă legitim, conform statutului", a declarat, marţi, pentru Agerpres, Gabriel Zetea. 

Preşedintele PSD Maramureş a subliniat faptul că nu vrea să intre în detalii privind statutul adoptat în 2013, dar el ridică unele probleme pe care le va semnala în cadrul şedinţei Comitetului Executiv de miercuri. 

"Rezolvarea rapidă a disputelor de leadership în cadrul PSD şi în acelaşi timp susţinerea fără echivoc a partidului trebuie să fie în gândurile tuturor colegilor care vor intra în şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Orice luptă, orice vot unul contra altuia, nu fac decât să ridice mingi la fileu opoziţiei, în loc să ne ocupăm de problemele reale ale românilor şi priorităţile guvernării PSD: Codul fiscal şi legea salarizării", a declarat preşedintele PSD Maramureş. 

Filiala PSD Maramureş a adoptat luni seara, în cadrul Biroului Politic Judeţean (BPJ) de conducere al organizaţiei, două hotărâri, mandatându-l pe preşedintele Gabriel Zetea să le susţină în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CNEx) din 22 iulie, de la Bucureşti. Cele două hotărâri fac referire la menţinerea guvernării PSD alături de UNPR şi ALDE, respectiv organizarea unui Congres al PSD, care să aleagă o conducere legitimă în anul 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.