Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o handbalistă s-a infectat cu coronavirus: Este al doilea caz în două zile

Elena Livrinikj

După Adriana Ţăcălie, de la SCM Craiova, infectată cu noul coronavirus, o altă handbalistă a luat virusul. Sport Club Municipal Gloria Buzău a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că o sportivă legitimată la echipa feminină de handbal a grupării a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2.

''Precizăm că începând cu data de 22 iunie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Buzău a dispus instituirea măsurii de izolare la domiciliu pentru 14 zile şi înregistrarea sportivei în evidenţa DSP Buzău, prin adresa nr. 6336 din data de 23 iunie 2020. În acest interval, sportiva a fost permanent monitorizată de către autorităţile locale şi DSP Buzău'', se arată în comunicatul care nu precizează identitatea sportivei.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, atenționează: ‘Infecția cu coronavirus poate să treacă prin mască la un moment dat’

Însă, conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, handbalista infectată este Elena Livrinikj, o macedoneancă de 25 de ani venită în această vară de la Rapid, unde a fost golgheteră.

''După încheierea măsurii de izolare, în data de 6 iulie 2020, sportiva a efectuat testul pentru SARS-CoV-2, urmând să se alăture lotului echipei de handbal la Cheile Grădiştei pentru efectuarea pregătirii fizice în aer liber'', menţionează comunicatul semnat de Directorul SCM Gloria Buzău, Ion Cazan.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

Gloria se află din 6 iulie în cantonament la Cheile Grădiştei.

Echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă a plecat la munte ''în formaţie aproape completă (singura care lipseşte este Ana Maria Simion, care se recuperează în urma unei intervenţii chirurgicale)'', a anunţat anterior Gloria. Timp de două săptămâni jucătoarele se vor pregăti intens pentru sezonul viitor, în care vor evolua în Liga Florilor şi în Cupa EHF.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.