Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o ieșire marca Donald Trump la adresa lui Mitt Romney: 'Eu am câştigat, el nu'

Donald Trump nebun

Preşedintele american, Donald Trump, i-a transmis fostului candidat republican la preşedinţie Mitt Romney că ar trebui să se concentreze pe securitatea la graniţe. Comentariile lui Trump vin după ce Romney l-a descris pe preşedinte ca fiind lipsit de caracter, scrie BBC.

Romney, care a pierdut alegerile din 2012 în faţa lui Barack Obama, a sugerat într-un editorial publicat în Washington Post că Trump nu este potrivit ca preşedinte.

Citește și: Andreea Bălan a început anul în forță! Câți bani a cerut artista de Revelion

„Vor apărea întrebări, este el un Flake?”, a scris Trump pe Twitter, făcând referire la Jeff Flake, un senator republican care se va retrage şi l-a atacat pe preşedinte anul trecut.

„Aş prefera ca Mitt să se concentreze pe securitatea de la graniţe şi pe multe alte lucruri unde poate fi folositor. Eu am câştigat, el nu. Ar trebui să fie bucuros pentru toţi republicanii. Fii un coechipier bun şi câştigă!”, a adăugat Trump.

Citește și: Anul 2019 este anul schimbărilor! Vor expira mandate ale șefilor din Justiție

Într-un articol publicat în Washington Post marţi seara, Romney a afirmat că mandatul lui Trump „a luat-o în jos” în decembrie şi a dat vina pe preşedinte pentru demisiile secretarului Apărării, Jim Mattis, şi a lui John Kelly, şeful sfaff-ului de la Casa Albă, scrie news.ro.

„Numirea unor persoane cu mai puţin experienţă, abandonarea aliaţilor care luptă alături de noi şi afirmaţiile fără nicio bază ale preşedintelui conform cărora America a fost „fraieră” în afacerile internaţionale, toate acest lucruri îi definesc mandatul”, a scris el.

Citește și: Ponta, anunț de ultimă oră. Ce vrea să faca noul premier în 2019

„Per total, conduita sa în ultimii doi ani, în special acţiunile sale din această lună, arată că preşedintele nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor pentru această funcţie”, a precizat Romney.

Articolul redactat de Romney a fost comentat în presa americană. New York Times consideră că mare parte din eseu “sună ca şi cum urmează să candideze contra lui Trump”.

Citește și: Vești importante pentru pensionari! Ce se întâmplă de la 1 ianuarie

Managerul lui Trump pentru alegerile din 2020, Brad Parscale, a afirmat că Romney este invidios pe preşedinte.

În timpul campaniei din 2016, Romney a declarat că Trump nu are „temperamentul sau judecata necesare pentru a fi preşedinte” iar Trump l-a numit pe Trump expert în a eşua în momentele importante.

Citește și: Andreea Bălan a început anul în forță! Câți bani a cerut artista de Revelion

Romney l-a criticat în trecut pe Trump şi pentru faptul că a numit presa „duşmanul poporului” precum şi pentru răspunsul său faţă de un marş al extremiştilor de dreapta în Charlottesville.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.