Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o lovitură pentru Cătălin Chereches. Judecătorii i-au respins și ultima solicitare

chereches

Cătălin Cherecheș, primarul suspendat al orașului Baia Mare, rămâne după gratii, după de magistrații Tribunalului Maramureș au respins cerea lui  de revocare sau de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a controlului judiciar.

Vezi și: STENOGRAME INCENDIARE cu Ludovic Orban! Cum negocia liberalul: Antena 3 apare în discuție

După aproape o oră de şedinţă cu uşile închise şi alte aproape două de deliberări, judecătorii au respins cererea avocaților fostului edil, prin urmare Cătălin Cherecheş rămâne în arest până la data de 26 mai, inclusiv. Decizia este definitivă.

Primarul băimărean a fost suspendat din funcţie printr-un ordin al prefectului de Maramureş pe data de 6 mai, după ce a fost reţinut în seara zilei de 26 aprilie. El a fost ”săltat” de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Cluj, care au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 26 aprilie 2016, a inculpatului.

Cherecheş a fost acuzat de luare de mită în formă continuată după ce procurorii anticorupție i-au organizat un flagrant, iar acesta a fost prins cu o sumă de bani.

În 27 aprilie, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a lui Cătălin Cherecheş, pe o durată de 30 de zile. Măsura a fost contestată de edil, însă cererea lui a fost respinsă la 3 mai și a rămas în continuare în arest. Avocaţii acestuia au formulat însă o altă cale de atac, invocând viciu de procedură în întocmirea dosarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.