Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o LOVITURĂ pentru Elena Udrea

elena udrea

Elena Udrea suportă cu greu condițiile de detenție și a făcut o cerere prin care să își poată renova singură celula în care stă pe perioada arestului preventiv. Șeful Administrației Penitenciarelor, Cătălin Bejan, a explicat însă că acest lucru nu este posibil.

”Nu primim donații și sponsorizări de la cei care sunt obiectul detenției, însă avem organizații non-guvernamentale, societăți care ne ajută să depășim aceste momente, sigur, nu la nivelul pe care ni l-am dori, dar există posibilitatea de a se primi materiale pentru zugrăvit sau pentru cosmetizat camera de detenție (...) Nu acceptăm donații de la familii, de la rude sau de la cei care au legătură cu cei încarcerați”, a declarat Cătălin Bejan.

Bejan a fost întrebat dacă un ONG sau o firmă care dorește să facă o donație poate specifica exact unde își dorește să fie utilizați banii furnizați de el.

”Fiecare unitate de detenție este ordonator de credite terțiar. Dacă cineva dorește să contribuie cu o donație, se adresează conducerii respectivului penitenciar, dar nu poate să spună: respectiva donație se duce la camera X, pe secția Y”, a mai declarat Bejan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.