Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o lovitură pentru Franța: Benzema s-a accidentat și riscă să rateze Mondialul. Este a cincea vedetă indisponibilă la campioană

cloudfront-eu-central-1.images.arcpublishing.com
Karim Benzema

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, mai are la dispoziţie doar două zile în care mai poate schimba lista jucătorilor pentru Qatar 2022, în cazul unui forfait al lui Karim Benzema.

Benzema a recidivat cu o accidentare chiar la primul său antrenament efectuat alături de echipă, în Qatar, iar situaţia nu este deloc uşoară pentru Didier Deschamps, selecţionerul Les Bleus. Benzema sigur nu va evolua la meciul de debut, cu Australia, care se va disputa marţi şi se aşteaptă verdictul medicilor, care vor putea estima cât va lipsi din teren jucătorul madrilen, notează news.ro.

Ar fi al cincilea nume mare din echipa Franţei care nu ar putea evolua la Cupa Mondială 2022 din cauza accidentărilor, după Paul Pogba, N’Golo Kante, Presnel Kimpembe şi Christopher Nkunku.

Conform regulamentului Cupei Mondiale Qatar 2022, Deschamps mai are la dispoziţie două zile pentru a-l înlocui pe Benzema în lotul Franţei: ”Un jucător de pe lista finală, trimisă la FIFA cel mai târziu până la 14 noiembrie, poate fi înlocuit numai în caz de boală gravă sau accidentare, cel mai târziu cu 24 de ore înainte de începerea primului meci al echipei sale”, avertizează FIFA.

Franţa va întâlni Australia în data de 22 noiembrie, marţi, de la ora 21:00

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.