Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o lovitură pentru U Cluj: după rezultatele slabe din campionat, FRF interzice clubului să joace acasă două etape în urma scandărilor din meciul cu Sepsi

U Cluj

Clubul Universitatea Cluj a fost sancționat de Federația Română de Fotbal după scandările fanilor din meciul cu Sepsi OSK.

„În urma incidentelor de la partida dintre ”U” și Sepsi OSK, Comisia de Disciplină a FRF a sancționat clubul cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru două meciuri și penalitate sportivă de 25.000 lei”, a precizat clubul Universiatea Cluj.

Partida dintre U Cluj și Sepsi, din cadrul etapei a șasea a Superligii naționale de fotbal, a fost întreruptă pentru mai bine de 10 minute. Jucătorii au fost trimiși la vestiare de arbitrul Sebastian Colțescu.

Motivul pentru care arbitrul a luat această decizie este legat de scandările suporterilor de la Cluj. Aceștia au scandat diverse mesaje împotriva Ungariei, au folosit câteva materiale pirotehnice, dar și banere cu mesajele „4 iunie 1920”, „4 august 1919”, „Ținutul Secuiesc nu exista”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.