Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o 'minune' la Caracal - Două persoane au ales să jefuiască o librărie

Twitter
politie crima

Două persoane necunoscute au intrat într-o librărie din Caracal, județul Olt, unde au bătut o vânzătoare și au furat 400 de lei. Poliția i-a depistat pe cei doi tâlhari.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de o femeie din Caracal cu privire la faptul că două persoane necunoscute au pătruns în incinta librăriei în care lucra, au furat o sumă de bani și au agresat fizic o colegă de-a sa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal, care, din primele verificări, au stabilit faptul că doi bărbați au pătruns în librăria din Caracal, de unde au sustras 400 de lei din casa de marcat a unității, iar în încercarea de a recupera banii, o angajată a fost agresată fizic de unul dintre aceștia.

Doi bărbați au fost reținuți

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite și dispunerii măsurilor legale.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii, în vârstă de 31 de ani, respectiv 42 de ani, ambii din municipiul Caracal, județul Olt.

În urma probatoriului administrat, pe numele celor doi bărbați a fost emisă marți câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Ulterior, cei doi bărbați au fost prezentați Judecătoriei Caracal, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.