Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o numire pe filiera din Sălaj - Şeful PT Sălaj preia conducerea DNA Oradea

Sigla DNA

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Bogdan Chiş, a fost delegat procuror şef al Serviciului Teritorial Oradea din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), începând cu 1 februarie, printr-o decizie luată de Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Şi procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, este din Sălaj, la fel ca alte personaje cu influenţă, cum ar fi Eduard Hellvig, şeful SRI, sau Lucian Bode, ministrul de Interne.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea domnului Chiş Bogdan Sergiu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Oradea din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, începând cu data de februarie 2021, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni", se arată pe site-ul CSM.

Funcţia de procuror şef al DNA Oradea a devenit vacantă după ce fostul procuror, Felicia Popovici, şi-a dat demisia, începând cu 25 ianuarie, pentru a intra în concediu prenatal.

"În primul rând vrea să mulţumesc conducerii DNA pentru încrederea acordată prin nominalizarea mea pentru această funcţie. Este o onoare, dar şi o mare responsabilitate pentru mine. Va fi o misiunea grea, dar sper ca la DNA Oradea să fie o activitate foarte bună atât timp cât voi fi la conducerea instituţiei", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Bogdan Chiş.

Pe perioada delegării prim-procurorului Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj la Oradea, instituţia de la care a plecat va fi condusă de prim-procurorul adjunct Sorin - Emil Flonta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.