Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o pacientă prinsă în incendiul de la Constanța a murit

ultima ora

O femeie în vârstă de 80 de ani, transferată de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa în urma incendiului izbucnit în urmă cu o săptămână, a murit la Spitalul Judeţean. Ea avea mai multe comorbidităţi.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Constanţa, în evidenţele unităţii medicale figurează, vineri, 17 pacienţi COVID pozitivi, internaţi în urma transferului de la Spitalul de Boli Infecţioase. Patru dintre aceştia sunt în secţia ATI, cinci în extensiile COVID şi opt - în secţia exterioară Agigea, informează News.ro.

"În ultimele 24 de ore a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, cu mai multe comorbidităţi. Pacienta a fost internată în urmă cu o săptămână, cu stare generală gravă. În cursul aceleiaşi zile, din cauza evoluţiei grave a bolii, a fost intubată. Din păcate, şi în acest caz, SARS CoV-2 a învins”, a transmis Spitalul Judeţean Constanţa.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, un pacient care era internat la Agigea a fost transferat la Spitalul Muncipal Medgidia, după ce starea de sănătate i s-a agravat.

Totodată, alţi 5 pacienţi au fost externaţi, având evoluţie favorabilă.

În urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase din 1 octombrie, au murit şapte persoane. Ulterior, alţi cinci pacienţi care au fost transferaţi la alte unităţi medicale au încetat din viaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.